Metode de plata

DeSudura.ro (desudura.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata online cu CARDUL - NETOPIA Payments

Se poate efectua plata online cu cardul personal (de debit sau de cumparaturi ,rate fara dobanda ) sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta) ,urmeaza apoi pasii indicati de procesatorul de plati si/sau banca ta pentru a finaliza plata

Pentru plata in rate cu un card de cumparaturi ,sistemul va recunoaște automat tipul cardului după introducerea numărului și afișează automat și numărul de rate disponibile pentru a fi selectate. Numarul de rate disponibile poate varia in functie de tipul de card sau programul de rate stabilite de vanzator pentru produsele ce urmeaza a fi achizitionate.

Moneda in care se va efectua plata este RON.


Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.