Transport si retururi

DeSudura.ro (desudura.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • Ridicare personala de la depozitul nostru, Store Pickup type

  • Curier Rapid, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

    0,00 RON … 470,00 RON   →   26,00 RON
    470,00 RON sau peste   →   19,00 RON

Bulgaria

  • DPD BG, Livrare in 3-5 zile, 19,00 RON

Raporturile comerciale dintre cumparator si SC Vladicom Tools SRL (desudura.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsele se pot returna, in termen de maxim 14 zile, doar in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost livrate, fara invocarea vreunui motiv. Costul transportului tur-retur se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

SC VLADICOM TOOLS SRL va schimba produsul comandat sau va returna contravaloarea produsului/produselor comandate, in functie de solicitarea clientului. Contravaloarea comenzii se va returna catre client in cel mult 15 de zile de la data verificarii si confirmarii ca produsul este conform si nedeteliorat. Returnarea sumei se poate face intr-un cont bancar specificat de client sau in contul din care s-a facut plata in cazul comenzilor platite cu card. Nu se accepta pentru retur produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. De asemenea, coletele care nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.